Om POLYGIENEHur står sig Polygiene gentemot konkurrenterna?

Idag är Polygiene© det klart ledande konsumentinriktade varumärket inom lukt-, bakterie- och viruskontroll, både när det gäller tekniskt ledarskap och varumärkesigenkänning.

Vi har visat att vi kan leverera effektiva och säkra teknologier och lösningar för luktkontroll till kläd-, utrustnings- och heminredningsbranscherna.

Det finns så klart konkurrenter som försökt kopiera oss och erbjuda liknande lösningar, men hittills har ingen lyckats leverera en komplett lösning eller bygga upp sitt varumärke på det sätt som Polygiene® har.

Polygienes koncept bygger på minutiös testning och en omsorg om detaljerna, i hela värdekedjan. Inom stays fresh-segmentet uppfattas vi, som den oomtvistade marknadsledaren av våra partners, både uppströms och nedströms, både vad det gäller teknologi och co-brandingmöjligheter.

Dessutom är Polygiene hudvänligt eftersom behandlade plagg inte påverkar hudens naturliga bakterieflora.

Vår konsekventa och systematiska modell för att erbjuda kunderna mervärdesskapande co-branding är också unik. Vi har investerat betydande resurser på att utbilda kunder och deras kunder. Men också i marknadsföring, för att fortlöpande öka värdet av Polygienes varumärke. Polygiene hjälper både varumärkespartners och deras återförsäljare genom att marknadsföra och kommunicera fördelarna till konsumenterna. Detta höjer värdet på våra partners varumärken och för deras kunder i detaljhandeln.